Fostul internațional László Sepsi, noul preşedinte al Clubului Sportul Şimleu

Lovitură de imagine pentru echipa de fotbal a orașului Șimleu Silvaniei, după plecarea lui Gurzău Ioan. Originar din Mureș, László Sepsi (35 de ani), a acceptat oferta șimleuanilor și fost numit noul președinte al Sportul Șimleu, echipă care activează în Liga a III-a Seria 10, alături de SCM Zalău.  

Timp de 15 ani fostul internaţional român László Sepsi a jucat la cel mai înalt nivel, în campionate puternice din Europa, precum Franţa, Portugalia, Spania şi Germania. A bifat aproape 200 de meciuri în Liga 1 din România, unde a îmbrăcat tricoul formaţiilor Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa, Poli Timişoara, ASA Târgu Mureş şi CFR Cluj.

Cea mai bună cotă de piață a fostului fotbalist a fost când a plecat de la Gloria Bistrița la Benfica Lisabona pe suma de 1,5 milioane de euro, la doar 20 de ani. După care Poli Timișoara a mai plătit suma de 1,3 milioane de euro pe semnătura lui László Sepsi.

László Sepsi s-a retras din activitatea de fotbalist la 32 de ani, pe 1 iulie 2019 și a devenit un om de afaceri în imobiliare, unde face performanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *