Fostul PMP-ist Marius Blaj este noul consilier al parlamentarului Liviu Ioan Balint de la PNL

Fost secretar al PMP Sălaj și cu o carieră politică „impresionantă”, Marius Blaj părăsește partidul lui Băsescu după ce nu a mai intrat în Parlamentul României și se mută în barca PNL, de unde devine consilier parlamantar al deputatului PNL de Dâmbovița – Liviu Ioan Balint, originar din Jibou.

Marius Blaj a fost numit de liberali șef la ARR Sălaj, pe vremea când Ministerul Transporturilor era condus de Lucian Bode, funcție pe care a ocupat-o din în iunie 2020 până la începutul anului 2021.

Marius Blaj a fost mâna dreaptă a fostului senator PMP Cristian Lungu, a ocupat și funcția de secretar general al PMP Sălaj, fiind membru PMP de 6 ani. Relația cu Liviu Balint este una mai veche. Marius a și fost angajat la Ambulanța Sălaj pe vremea când deputatul Balint conducea instituția.

Marius Blaj a fost angajat și la Senatul României ca și consilier parlamentar în cadrul echipei senatorului PMP, Cristian Lungu.

Marius Blaj a fost angajat pe postul de consilier parlamentar al deputatului Liviu Balint, după ce fosta consilieră a parlamentarului, Simona Maxim a fost „propulsată” pe un post la ARR Sălaj.

Marius Blaj are 44 de ani și este de profesie inginer automatist absolvit la UTCN Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *