Fostul prefect Florin Florian lasă fotoliul de consilier județean lui Ovidiu Costinaș

Fostul prefect Florin Florian a refuzat să depună jurământul în calitate de consilier judeţean și nu s-a prezentat la ședința festivă de săptămana trecută. Mandatul lui Florian trebuie acum invalidat de către instanţă şi numirea unui nou consilier în locul său.

Actualul președinte interimar al TSD Sălaj, profesorul Ovidiu Costinaș va fi noul consilier județean PSD care îl va înlocui pe Florin Florian.

Dacă ar fi depus jurământul Florin Floria ar fi trebuit să renunţe la calitatea de funcţionar public şi să demisioneze din funcția de director al Inspectoratului de Stat în Construcţii Sălaj.

Potrivit celor transmise de secretarul general al judeţului, Vlaicu Cosmin,  a solicitat Judecătoriei Zalău validarea ca şi consilier judeţean a supleantului de pe lista PSD, Ovidiu Costinaş. De asemenea este președintele interimar al TSD Sălaj și a contribuit în anul 2018 la prima parte a monografiei Sălajului – Sălajul la Centenar. Ovidiu este și președintele executiv Asociației Învățătorilor Sălăjeni care numără aproximativ 400 de cadre didactice din județul Sălaj.

Ovidiu Costinaș are 34 de ani, deține un titlu știițific de doctor în socoilogie și este profesor în învățământul primar la Școala Gimnazială Corneliu Coposu din Zalău.

„Mi-am depus documentele solicitate de către secretarul general al Consiliului Județean Sălaj – Departamentul juridic și aștept momentul pentru depunerea jurământului. Așa cum am spus în campania electorală am ales să mă implic în administrație din grija pentru viitorul tinerilor și mă voi ține de cuvânt. 

Îmi doresc ca prin acest mandat să arăt că politica sălăjeană le oferă și tinerilor o șansă și le promit tuturor tinerilor că nu-i voi dezamăgi. Țin să mulțumesc și cu acestă ocazie încă odată tuturor sălăjenilor pentru votul din 27 septembrie și pentru încrederea acordată echipei PSD Sălaj”, ne-a declarat Ovidiu Costinaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.