Prioritățile doctorului Florian Neaga ca viitor deputat pentru sălăjeni

Medicul Florian Neaga este surpriza plăcută a alegerilor parlamentare din 6 decembrie. PSD Sălaj scoate în față profesioniști din sistemul medical pentru a da un semnal clar că societatea trebuie însănătoșită.

„Candidez pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare să mă pot implica mai mult pentru condiții de viață mai bune în Sălaj. Îi aștept pe sălăjeni să mi se alăture să facem un important pas în față ca societate. Sunt soluții care trebuie valorificate pentru infrastructură, sănătate, educație și condiții de muncă. Trebuie să ne luptăm pentru aceste soluții și să nu ne mai lăsăm amânați”, a transmis doctorul Florian Neaga – candidatul PSD Sălaj pe primul loc la Camera Deputaților. 

Priorițățile viitorului deputat de Sălaj, Florian Neaga sunt:

  1. Sănătate

Obiectivul principal este accesul rapid la medicina de vârf pentru toți oamenii. Spune că este o dorință și că știe că dacă se acționează și se pune accent mai mult pe practica medicală și mai puțin pe birocrație, se pot face lucruri mari în acest sens. Informatizarea sistemului sanitar și utilizarea aplicațiilor telemedicinei sunt priorități pentru Florian Neaga. Medicul subliniează că sunt resurse și că acestea trebuie valorificate, nu risipite.

„Dacă aveți sănătate, putem genera forța de a ne împlini ca oameni și ca societate”, spune renumitul medic

2. Educație

„Copiii sunt comoara noastră, sprijinul și viitorul nostru, nici un efort nu este prea mare să-i îndrumăm mai bine și să ne asigurăm că se pot pune în valoare și pot să performeze. Și ei, dar și noi, vom avea numai de câștigat. Cu cât investim mai mult pentru ei, cu atât vom primi înapoi ca societate mai mult de la ei când vor profesa”, spune cu tărie Florian Neaga.

3. Muncă  

Viitorul deputat spune că diversificarea industriei și serviciilor din Sălaj este soluția pentru a scăpa de șomaj, dar și pentru venituri mai mari și un nivel de trai mai ridicat. Desigur, pentru acest obiectiv este nevoie implicit de o infrastructură pusă la punct. Neaga apreciază că prea mulți sălăjeni harnici și întreprinzători pleacă în străinătate din cauza lipsei unei strategii pentru economia județului.

„Am vrut și am muncit să fiu medic cât mai bun; pot spune că am fost binecuvântat ca în viață să îi pot ajuta pe ceilalți; singura opțiune pentru mine este să merg pe calea asta până la capăt”, este asigurarea pe care o dă Florian Neaga sălăjenilor.

(p)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *