„Curățăm România!” este prima campanie de acest fel, în care sunt implicate autoritățile centrale și cele locale, asociațiile de profil, Asociațiile Municipiilor, Orașelor, Comunelor, instituțiile deconcentrate, societatea civilă.

În Sălaj, campania se derulează sub coordonarea Instituției Prefectului Județului Sălaj, însă o parte din primăriile de comune au început deja în forță colectarea de deșeuri abandonate.

Primăria Comunei Crasna continuă tradiția acțiunilor de ecologizare pe care le organizează în fiecare care an la începutul primăverii.

O amplă acțiune de ecologizare a avut loc luna trecută pe raza localității Crasna. La acțiune au participat 30 de angajați ai Primăriei Crasna, aproximativ 150 de elei din clasele V-XII, dar și 15 membri ai UDMR Crasna, care au desfășurat o acțiune de ecologizare pe malurilor râurilor, pe străzi, pe domeniul public, parcuri, etc.

Primarul Kovacs Istvan spune că acțiunile de ecologizare a domeniului public au început cu o acțiune similară în localitatea Ratin, iar în perioada următoare urmează o acțiune la fel de mare în localitățile Huseni și Marin.

Primarul Kovacs Istvan solicită cetățenilor să păstreze curățenia și să participe voluntari la viitoarele acțiuni.