FOTO| Lucrări finalizate în ultima perioadă de echipele SC Citadin Zalău

SC Citadin, compania aflată în subordinea Primăriei Zalău a finalizat în această lună mai multe investiții prin care au creat un confort mai ridicat cetățenilor municipiului Zalău. Astfel, Citadin a finalizat asfaltarea și modernizarea a patru străzi, s-au realizat lucrări de regenerare urbană în preajma blocurilor, trei parcuri din oraș au fost reabilitate complet și s-a început a doua rundă de cosit vegetația de pe domeniul public. 
1. Echipele de muncitori au finalizat asfaltarea străzii Dudului din cartierul Ortelec, unde au fost realizate următoarele lucrări:
– Captarea apelor pluvial prin pozarea conductei și a căminelor colectoare
– Realizarea unui zid de sprijin
– Turnarea celor două straturi de asfalt binder și uzură
– Amenajare accese asfaltate către proprietăți
Tot în această lună au fost finalizate lucrările de asfaltare pe strada Nouă și Aleea Octavian Goga.
2. Continuare drum Sărmaș
Lucrările finalizate au cuprins modernizarea drumului la stadiul de balastru și piatră, a fost realizată o rigolă deschisă pe toată lungimea drumului, descărcarea apelor pluvial și realizarea unui podeț prin montarea unui tub betonat cu diametru 1200 mm.
3. Lucrări finalizate în cartierul Stadion, zona bloc S2
Echipele Citadin au executat următoarele lucrări: reconfigurare acces scări de bloc cu pavaj, asfaltare trotuare, realizarea unei scafe betonate pentru evitarea inundării garajelor din zonă
4. Lucrări finalizate la Scala, zona bloc A27
Muncitorii noștri au realizat accese cu pavaj și ridicarea capacelor de canalizare la cota finală.
5. Echipele Citadin au finalizat zilele trecute investiția de reamenajare a parcului din zona blocului T159, în spate la Zahana, începută anul trecut când s-au realizat:
– montaj borduri noi
– realizare alei asfaltate de jur împrejurul spațiului de joacă
– asfaltare accese pietonale la scările de bloc
– ansamblare și montaj echipamente noi de joacă
– amenajare zonă separată cu aparate de fitness
– mobilier urban nou (băncuțe și coșuri de gunoi)
– iluminat public nou cu becuri LED
– sistem de supraveghere cu camere video
În cursul lunii a fost turnat un covor tartan pe toată suprafața parcului de 380 metri pătrați.
6. Tot luna aceasta echipele de muncitori de la Citadin au finalizat reabilitarea parcului de joacă din zona blocului Lirași a parcului de pe strada Victor Deleu.
Reabilitare completă parc Lira: au fost schimbate echipamentele de joacă, borduri noi, gard de protecție nou, mobilier stradal nou, covor tartan pe întreaga suprafață de aprox.70 metri pătrați.
Reabilitare completă parc Victor Deleu:schimbare echipamente de joacă, bordure noi, gard de protecție nou, mobilier stradal nou, plantare arbuști ornamentali, covor tartan pe întreaga suprafață de 350 metri pătrați.
7. A început a doua rundă de cosit în Municipiul Zalău
Echipele de cosit au finalizat prima rundă de cosit în tot orașul, iar de o săptămână a început a doua rundă de cosit în zona str. Simion Bărnuțui și Sfânta Vineri. Municipiul Zalău are de întreținut 38 de kilometri de gard viu, din care până în prezent au fost finalizați 32 de kilometri. Săptămâna aceasta se va finaliza de tuns gardul viu rămas în zona Porolissum și zona Sfânta Vineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *