FOTO! Primarul Șimleului, Cristian Lazăr, s-a întâlnit cu directoarea CNI București, Manuela Pătrășcoiu

Sâmbătă, 8 ianuarie, primarul Cristian Lazăr a avut o nouă evaluare în teren a stadiului proiectului de reabilitare a Spitalului Orășenesc. Edilul orașului Șimleu Silvaniei a fost în teren împreună directoarea Companiei Naționale de Investiții (CNI), doamna Manuela Pătrășcoiu și cu experți din cadrul companiei. La evaluare a participat de asemenea și reprezentantul ministrului Dezvoltarii Attila Cseke, consilierul György-Csáki János.
„Din prima zi de mandat am stiut că va trebui, în regim de urgență, să găsesc o soluție viabilă și rapidă pentru spitalul nostru. 25 de milioane de lei era o sumă mult prea mare pentru noi, dar proiectul trebuia deblocat. Pentru orice tip de finanțare lucrurile ar fi durat mult prea mult raportându-ne la problemele de acolo. Nu puteam să stăm cu bolnavii ani de zile într-o clădire aflată în șantier”, transmite primarul Cristian Lazăr.
CNI e singura variantă rapidă de lucru și care poate susține financiar proiectul spitalului din Șimleu în perioada care vine, iar primarul speră să poată finaliza repede toată documentația tehnică.
„Am fost cu toții pe teren și ne-am pus de acord în privința pașilor pe care îi vom face în perioada care vine. Spitalul va funcționa pe întreaga perioadă derulării lucrărilor. Vom avea un spital modern, care va deservi nu doar comunitatea noastră ci și cele din jurul Șimleului. Le mulțumesc tuturor pentru implicare”, a conchis primarul orașului Șimlei Silvaniei, Cristian Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *