FOTO| Viceprimarul Teodor Bălăjel: „Dacă facem cetățenilor viața mai bună putem spune că respectăm voința celor care au luptat pentru țară”

Viceprimarul Municipiului Zalău, ing. Teodor Bălăjel, a reprezentat azi Primăria Zalău la momentul solemn organizat la Unitatea Militară în onoarea veteranilor de război, pe care îi omagiem în fiecare 29 aprilie, zi ce le este dedicată și pe care ne-o dedicăm să medităm la sacrificiul pe care acești titani ai națiunii l-au făcut pentru noi.
„Așa cum am subliniat și în cuvântul pe care am fost invitat să-l susțin în cadrul ceremonialului, consider că România s-a clădit pe umerii eroilor care au luptat pentru țară, pe sacrificiul făcut de cei care au luptat pentru ea. Le datorăm cinstire și admirație. Iar toți cei care suntem acum vremelnic responsabili pentru comunitățile pe care le coordonăm trebuie să dăm tot ce putem să construim România așa cum au vrut-o cei care au luptat cu gândul la viitorul ei. Doar dacă reușim să facem cetățenilor viața mai bună putem spune că facem dovada respectului față de cei care au înfruntat moartea pentru asta.
Bunul Dumnezeu să-i ocrotească pe cei cinci veterani de război sălăjeni care mai sunt în viață din cei 9.000 pe care județul îi avea în 1990″, a transmis viceprimarul Teodor Bălăjel. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *