FOTO&VIDEO| Mii de participanți de toate vârstele prezente la Ziua Comunei Chieșd

Weekend plin de evenimente în Comuna Chieșd, condusă de primarul Leontin Chiș. Mii de persoane au participat la evenimentele și concertele organizate de Primărie și Consiliul Local, semn că invitații speciali au fost pe gustul cetățenilor.


La Căminul Cultural din localitatea Chieșd a avut loc sâmbătă, 19 august, ceremonia de decernare a diplomelor de Cetățean de Onoare al comunității din localitate unui număr de 16 persoane, în semn de preţuire şi recunoştinţă pentru activitatea publică şi profesională desfăşurată de-a lungul vieţii lor. Mai mult, autoritățile locale au premiat 36 de cupluri din comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Frumoasa comună sălăjeană a îmbracat haine de sărbătoare în weekendul care tocmai a trecut. În cadrul evenimentelor a fost organizată și o gală a minților strălucite și a personalităților marcante din comună prin – Decernarea titlurilor de ,,Cetățean de Onoare a comunei Chieșd”.

O ceremonie de zece, în care cele 16 personalități din domeniile învățământ, sănătate și administrație care fac cinste și onoare comunei au fost premiate de către primarul Leontin Chiș.

Lista personalităților care au primit titlul de ,,Cetățean de Onoare a comunei Chieșd”: 

 1. Pop Codruț – medic de familie
 2. Stoica Elisabeta – asistent medical
 3. Timoc Maria – învățământ
 4. Băbțan Maria – învățământ
 5. Supuran Maria – învățământ
 6. Supuran Ovidiu – preot
 7. Cătană Ioan – primar
 8. Dumitraș Viorica – învățământ
 9. Pușcaș Diuța – învățământ
 10. Vitișan Florica – învățământ
 11. Opriș Marcel
 12. Mureșan Domnița – învățământ
 13. Chira Maria – învățământ
 14. Opriș Maria – învățământ
 15. Nicoară Gavril – administrație publică
 16. Oros Maria – învățământ

Premierea cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie

Aşa cum, an de an, Primăria comunei Chieșd a felicitat cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie, primarul comunei Leontin Chiș, a premiat și sărbătoriții din acest an.

Au fost premiate 36 de cupluri din cele trei localități ale comunei – Chieşd, Sighetu SilvanieișiColonia Sighetu Silvaniei – care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Cei prezenţi au avut parte de un program artistic, foc de artificii, discotecă în aer liber și totodată, au degustat produse tradiţionale specifice locului.

Spectacol extraordinar – Soții Traian și Valeria Ilea, Cristian Pomohaci și Gheboasă

Programul artistic de duminică, a început la ora 16.00, cu invitați soliști locali, Raluca Barbor, Ionela Viorela Simea, Georgiana Marinescu, Marius Rad,dar și oaspeți de laAnsamblul ”Artistic Profesionist Porolissum Zalău, Ansamblul ”Tinerii dănțăuși” din Bobota, Ansamblul ”Rapsodia Sălajului” – veteranii, Chichișan CosminșiTransilvania Band.

Megashow pe scena din Chieșd a făcut Gheboasă, iar cei trecuți de prima tinerețe s-au bucurat de melodiile soților Traian și Valeria Ilea și de spectacolul făcut de Cristian Pomohaci.

Seara de petrecere sa încheiat cu discotecă în aer liber și cu un foc de artificii.


DETALII urmărți pe pagina de Facebook a ziarului Monitorul de Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *