Fratele tinerei moarte pe patul de spital după naștere, preotul Dănuț Duma reacționează

O tânără de doar 26 de ani din Zalău, Duma Andreea Roxana, a decedat săptămâna trecută în mâinile medicilor, la doar câteva ore după ce a adus pe lume un prunc. Tânăra mămică născuse un bebeluș sănătos prin procedura cezariană, iar la câteva ore de la naștere a decedat.

Duma Andreea s-ar fi prezentat la spital pentru a naște având asupra ei un set de analize care ar fi arătat că nu are probleme de sănătate. Medicii au urcat-o pe masa de operație, a dat naștere unui prunc, iar după câteva ore a decedat.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău au transmis pentru Ziarul Monitorul de Sălaj că au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și au demarat cercetări pentru aflarea adevărului. Totodată, medicii legiști au efectuat autopsia și caută motivele reale ale decesului.

Fratele Roxanei Duma, preotul ortodox Dănuș Duma, este dărâmat și revoltat pe cele întâmplate și și-a promis să facă totul pentru aflarea adevărului.

Am reușit să vorbim cu preotul ortodox Dănuț Duma, care ești hotărât să vorbească despre acest tragic eveniment.

Pr. Dănuț Duma este preot paroh în Parohia Ortodoxă ULIEȘ Jud.Mureș, a urmat Facultatea de Teologie Ortodoxă la Sibiu, iar în prezent este înscris la un Master la Facultatea din Alba Iulia.

„Trebuie să aflăm adevărul despre moartea surorii mele iar cei care au greșit să fie trași la răspundere pentru că este inacceptabil ca o fetiță să rămână fără mama din neglijența medicilor. În calitate de frate al celei decedate spun doar atât, Dumnezeu să facă dreptate”, ne-a transmis preotul Dănuț Duma. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *