Garda de Mediu spune că n-a găsit vinovații pentru deșeurile aruncate în pădurea Crișeni

În urma fotografiilor distribuite pe pagina de Facebook a Gărzii Naționale de Mediu – CJ Sălaj şi în presa locală cu privire la deşeurile abandonate în fondul forestier la ieşirea din loc. Crişeni spre loc. Cristur pe partea stângă, comisarii de mediu împreună cu reprezentanții UAT Crişeni s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat următoarele:

– în zona menționată au fost abandonate deşeuri din dezmembrări auto(panouri uşi, bări protecție, parbrize, borduri auto, carenaje, etc)deşeuri de PET, sticlă, plastice, folie, doze metalice, etc.

– fondul forestier este situat pe raza UAT Crişeni;

– proprietari sunt persoane fizice, administrator fiind OS Cehu Silvaniei;

Din cercetările efectuate nu s-a putut identifica persoana sau persoanele care au abandonat deşeurile fapt pentru care deținătorilor de teren(fond forestier) le va fi stabilită ca măsură salubrizarea zonei şi predarea deşeurilor unui operator autorizat în cel mai scurt timp.

Pentru a stopa fenomenul abandonării deşeurilor pe raza localității, primarul comunei Crişeni declară că va amplasa camere de supraveghere în aceste zone, persoanele identificate urmând a fi sancționate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *