Gică Hagi s-a despărțit de atacantul care l-a ajutat să câștige titlul în Superligă

Campioana României din acest sezon a început deja restructurarea lotului pentru viitoarea stagiune. După ce a transferat doi jucători: Nicolae Carnat (CS Mioveni) și Rivaldinho (Universitatea Craiova) și conducerea clubului poartă negocieri cu mai mulți fotbaliști, Farul Constanța a anunțat oficial în cursul zilei de joi despărțirea de unul dintre atacanții săi.

Vlad Morar a pleacat de la Farul Constanța

Constănțenii au decis să nu mai continue colaborarea cu Vlad Morar, al cărui contract a expirat în această vară. Vârful de 29 de ani a devenit astfel jucător liber de contract. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a ”marinarilor”.

„Atacantul Vlad Morar nu mai este jucătorul echipei noastre, după ce contractul scadent în aceste zile a expirat și nu a mai fost prelungit. În tricoul alb-albastru, Vlad Morar a evoluat în 22 de partide în sezonul recent încheiat, în care a marcat 4 goluri. 

Mulțumim, Vlad, și mult succes mai departe”, a fost postarea publicată de reprezentanții Farului.

400.000 de euro este cota de piaţă a fostului internaţional U21, cu 2 selecţii pentru reprezentativa de tineret a României, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Vlad Morar are în CV-ul său două campionate câştigate cu Farul Constanţa, Cupa României alături de Petrolul Ploieşti şi Liga a 2-a cu Rapid Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *