IGSU a primit primele 10 mașini noi de pompieri. Bode: Un proiect pentru siguranța românilor

M

Primul lot de 10 autospeciale cu o capacitate de 10.000 litri, destinate operațiunilor de stingere a incendiilor, a intrat azi în dotarea IGSU. Mașinile de pompieri fac parte dintr-un total de 200 care vor fi cumpărate în cadrul Proiectului Viziune 2020, a spus ministrul de Interne, Lucian Bode. El a adăugat că acesta este un proiect pentru siguranța românilor.

„Acest proiect are o valoare nu doar instituțională, ci mai ales umană, și anume de a oferi protecție și sprijin comunităților și cetățenilor. Cele 10 autospeciale sunt instrumente moderne și eficiente în lupta pompierilor cu timpul, într-un domeniu în care deplasarea rapidă la solicitări și intervenția promptă sunt esențiale”, a scris ministrul pe Facebook.

„Procesul de modernizare continuă, el este unul amplu si vizează reînnoirea pacului auto al inspectoratelor pentru situații de urgență. Prin astfel de inițiative, nivelul de siguranță al comunităților și calitatea serviciilor furnizate cetățenilor crește cu fiecare nou proiect de acest fel”, a adăugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *