În orașul Cehu Silvanei se lucrează cu forță! Se modernizează cartiere întregi, se renovează instituții publice

Cetățenii din orașul Cehu Silvaniei au avut parte de o serie de investiții în ultima perioadă, datorită muncii depuse de primarul Bálint Ervin, și conducerii UDMR Sălaj, astfel mai multe străzi au fost asfaltate, mai multe instituții de învățământ au fost renovate totodată este în curs de contruire un nou bloc de ANL.

În 2022, Primăria Cehu Silvaniei a câștigat 8 proiecte din cadrul programului național Anghel Saligny în valoare totală de 20 de milione de lei, cea a ce înseamnă lucrări de asfaltare a străzilor din localități care aparțin de orașul Cehu Silvaniei, cum ar fi drumul DC 11 din localitatea Ulciug si străzile 7 și 9 respectiv drumul DC 16 din localitatea Nadiș.

În orașul Cehu Silvaniei se lucrează pe străzile George Coșbuc, Petőfi Sándor și Dózsa György și urmează străzile Bartók Béla, Crișan și Câmpului care vor fi finanțate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Anul acesta se va termina modernizarea liceului Gheorghe Pop de Băsești din cadrul unui proiect finanțat de Unienea Europeană POR, valaorea totală a proiectului este 15 milione de lei, din care 1 milion lei aparține Primăriei Cehu Silvaniei.

A început contruirea unui bloc ANL, în folosul specialiștilor din sănătate,proiect finanțat de CNI.

Primarul Bálint Ervin a încheiat cu succes anul 2023. Din bugetul propriu al Primăriei Cehu Silvaniei au terminat modernizarea străzii Gheorghe Pop de Băsești, cum ar fi trotuarele, locurile de parcare și zona verde, valoarea totală a proiectului a fost 230 de mii de lei, totodată pe piața Trandafirilor și mai jos de biserica ortodoxă s-a pus pavaje.

S-a asfaltat străzile Dózsa György, Naményi Ambrus respectiv Kossuth Lajos, valoarea totală a proiectului a fost 800 de mii lei.

În cartierul Avram Iancu s-a făcut a serie de modernizări cum ar fi: montare pavaj la intrări în case și blocuri și pe trotuar, s-a amenajat locuri de parcare și zona verde, valoarea totală a proiectului a fost 500 de mii de lei.

Totodată anul trecut au avut o mare realiazre, deoarece s-a deschis un Ambulatoriu de specialitate care funcționează în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, datorită conducerii Consiliul Județean Sălaj, unde 9 medici de specialitate așteaptă cei pe cei care au nevoie de îngrijiri medicale. În viitor se dorește extinderea serviciilor medicale cu cardiologie și chirurgie.

Printre aceste realizări Primarul Bálint Ervin are mai multe proiecte și pe viitor și se pregătește pentru realizarea și continurea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *