Incident șocant la Mirșid: O femeie de 48 de ani s-a stins fulgerător din viață

Dramă la Mirșid! O femeie de 48 de ani s-a stins fulgerător din viață. Femeia era din Zalău, dar se afla la Mirșid în casa părintească, în momentul în care a început să se simtă rău dintr-o dată. A reușit doar să strige după ajutor și a căzut ca secerată. În ciuda eforturilor făcute de echipajele medicale ajunse la fața tragediei, femeia nu a mai putut fi salvată, informează activenews.ro.
O femeie despre care nu se știa să fi avut probleme de sănătate s-a stins din viață, la doar 48 de ani. Mariana era din comuna Mirșid, dar se stabilise de ani buni în municipiul Zalău. Era căsătorită, dar nu avea copii.
Soțul ei tocmai plecase de câteva zile la muncă în străinătate. Și părinții ei, plecaseră la băi pentru câteva zile de relaxare. Cum la casa părintească se executau unele lucrări de reabilitare, femeia s-a dus la Mirșid, să fie alături de muncitorii care lucrau în gospodărie.
Sâmbăta trecută, undeva după-amiază, femeia s-a simțit rău, așa dintr-o dată. Cu un mare efort, ea a reușit să iasă din casă și a strigat către muncitori să sune la 112. La fața locului au ajuns echipaje medicale și au început manevrele de resurscitare. Starea sa de sănătate era gravă, astfel că victima a fost transportată la secția UPU SMURD din cadrul Spitalului Județean de Urgență de la Zalău.
Femeia a fost internată, iar medicii au încercat să facă totul pentru salvarea ei. Din păcate, totul a fost în zadar, deoarece în cursul zilei de duminică a fost declarat decesul. Miercuri, 13 septembrie, ea a fost înmormântată la Mirșid.
Femeia nu suferea de vreo boală, iar cauza decesului ar fi fost un infarct intestinal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *