INCREDIBIL! O femeie din Sălaj prezintă o factură de peste 21.000 de lei la curent

O femeie din Sălaj este o altă victimă a facturilor uriașe la curent. Gabriela a mărturisit că ultima factură primită a fost de peste 21.000 de lei, pentru o casă la țară, din care folosește numai trei camere. Femeia a și-a expus cazul la Acces Direct.

Gabriela este un consumator român care a ajuns să primească facturi la curent de ordinul zecilor de mii de lei. După ce mai mulți români au dezvăluit sumele șocante pe care sunt obligați să le plătească, la Acces Direct, femeia a decis să-și expună și ea, public, situația alarmantă în care se află. Nu mai puțin de 21.202 lei este valoarea ultimei facturi la energie electrică pe care a primit-o, potrivit spuselor ei și a fotografiei pe care a arătat-o cu suma incredibilă de pe factură.

Factură de peste 21.000 de lei la curent, în Sălaj

Factura colosală ar fi emisă pentru o casă din județul Sălaj, din care Gabriela și familia ei ar folosi doar trei camere, baia și bucătăria. Românca a mărturisit că nu a primit nicio factură la curent timp de șase luni, dar a avut parte de un șoc atunci când în sfârșit a primit estimarea furnizorului.

Facturile era foarte mari și înainte, între 1.800 și 1.900 de lei pe lună, dar niciodată nu s-a ajuns la o astfel de sumă, susține Gabriela. Situația este și mai gravă, întrucât femeia susține în mare parte din perioada facturată, casa era nelocuită, pentru că era plecată în străinătate. Aceasta a ajuns să se împrumute pentru a fi reconectată lde furnizorul de energie electrică.

„Am două televizoare, un hidrofor la fântână și patru becuri. În perioada asta n-a locuit nimeni acolo. (…) A trebuit să fac împrumuturi colosale ca să pot plăti jumătate din sumă, să fiu înapoi reconectată. În continuare sunt restantă cu 100 de milioane vechi, pe care trebuie să-i achit din factura aceea uriașă.”, a mărturisit Gabriela, la Acces Direct.

Sursa text și foto spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *