Inedit: Statuile Vivante aduse de Pro Teatru au animat centrul Zalăului marți seara

Zălăuanii aflați marți seara în centrul orașului au avut parte de o surpriză nemaipomenită din partea ProTeatru: două statui vivante, personaje spectaculoase costumate, au fost aduse pentru a imprima câte un zâmbet pe chipurile trecătorilor. 

Copii și adulți întâlniți pe platou, în parc sau chiar la terase au fost încântați de aceste două apariții fantastice. Cei doi artiști au realizat un show spontan plin de umor și au interacționat cu zălăuanii, făcându-le seara de marți mult mai veselă.

ProTeatru ne anunță că astfel de evenimente stradale vor mai avea loc în centrul orașului în serile magice de marți. Până în luna septembrie, zălăuanii au ocazia să întâlnească personaje senzaționale în fiecare marți seara, între orele 20:00 și 21:00. 

Acțiunile organizate cu sprijinul Michelin și al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj reușesc să umple Zalăul de energie artistică și culturală, de veselie și de sentimentul că divertismentul de calitate poate avea loc și la noi, cu ajutorul ProTeatru. 

Mai mult, cei care vor să aibă parte de seri minunate de vară sunt invitați la Curtea Artiștilor, unde vor avea loc spectacole de teatru, stand-up comedy, concerte inedite și spectacole pentru copii. 

În fiecare săptămână, de miercuri până vineri, programul realizat de ProTeatru include evenimente de neratat. Acesta poate fi consultat pe pagina de Facebook ProTeatru sau la linkul  https://www.entertix.ro/evenimente?s=Zalau&fbclid=IwAR3TP8BffWyWsVMcoZ5dWkwgh7HpDXbKpgi9BGPnuZ5zgHnHOuXadNrBHbM, de unde se pot cumpăra bilete. Acestea se pot achiziționa și la fața locului, importantă este prezența și energia pe care o aduce fiecare om când ajunge la Curtea Artiștilor din Zalău, de unde va pleca cu și mai multă veselie și cu amintiri frumoase.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *