Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiștii din Sălaj

În ultimele 24 de ore, polițiștii au întocmit patru dosare penale la regimul circulației rutiere, în care se efectuează cercetări cu privire comiterea a șase infracțiuni.

Prima abatere a fost constatată la data de 2 iunie 2021, ora 09:50, de polițiștii din Jibou. Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe Drumul Județean108 E, prin localitatea Cheud a fost depistat cu o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La ora 13 :15, polițiștii Postului de Poliție Hida, au identificat în trafic un bărbat, de 43 de ani, conducând o autoutilitară pe Drumul Național 1G, prin localitatea Hida. Conducătorul auto emana halenă alcoolică, însă nu s-a reușit testarea acestuia cu aparatul alcooltest, motiv pentru care a fost condus la cea mai apropiată unitate spitalicească unde i s-au prelevat mostre bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Câteva ore mai târziu, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna, au oprit pentru control, pe raza localității Tusa, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 62 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autovehiculul condus era neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare era fals.

De asemenea, șoferul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ultima faptă a avut loc în nopatea de 2 spre 3 iunie a.c., la ora 1:19. Polițiștii Biroului Rutier au oprit în trafic un bărbat, de 45 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Tudor Vladimirescu din Zalău.

La testarea cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale, iar la finalizarea cercetărilor, materialul probator va fi înaintat unităților de parchet competente cu propuneri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *