Infracțiuni rutiere constatate de polițiști

La data de 27 martie a.c., ora 10.38, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău, au depistat în trafic, în comuna Ip, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Ip, care în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că a consumat băuturi alcoolice, aparatul indicând o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcolemiei.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Duminică, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au depistat în trafic, pe o stradă din în orașul Șimleu Silvaniei, un autoturim condus de un bărbat tânăr de 22 de ani, din orașul Șimleu Silvaniei.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, băbatul nu deținea permis de conducere pentu nicio categorie. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost supus testării cu aparatul etilotest, refuzând atât testarea, cât și prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis și pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *