Infracțiuni rutiere depistate de IPJ Sălaj. Polițiștii au întocmit dosare penal

Conducere auto neînmatriculat- Bănișor

Vineri, 15 octombrie, la ora 11:30, polițiștii Postului de Poliție Crasna au oprit în trafic, în localitatea Bănișor, un autoturism, condus de un bărbat, de 46 de ani, din Zalău.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit că, autovehiculul condus de bărbat era neînmatriculat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările, în vederea administrării întregului probatoriu.

Conducere sub influența alcoolului- Crasna

Sâmbătă noaptea, la ora 02:25, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna au oprit în trafic, pe Drumul Județean 108G, în localitatea Crasna, un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, din Zalău.

Conducătorul a fost testat cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

 

Conducere sub influența alcoolului- Zalău

Duminică noaptea, la ora 02:48, polițiștii Biroului Rutier au oprit în trafic, pe strada Unirii, din municipiul Zalău, un autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr, de 23 de ani, din Zalău.

Polițiștii au sesizat faptul că, șoferul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub supraveherea unității de parchet competente.

 

Conducere fără permis- comuna Băbeni

Ieri, 17 octombrie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au oprit în trafic, pe Drumul Județean 109E, în localitatea Cliț, un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comună.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, femeia nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal întocmit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *