Inspectoratul General al Poliției Române face zilele acestea un control la nivelul conducerii IPJ Sălaj

I.G.P.R. București și-a trimis corpul de control la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj pentru a verifica în urma unei sesizări, mai multe nereguli făcute la nivelul conducerii Poliției Sălaj.

Corpul de control de la I.G.P.R. a ajuns la IPJ Sălaj în dimineața zilei de 19 ianuarie și va rămâne la I.P.J. Sălaj până va finaliza ancheta.

Sursele noastre spun că acest control ar viza verificarea ultimelor numiri și împuterniciri făcute la nivelul I.P.J. Sălaj. Aceleași surse susțin că aceste numiri din Poliție ar fi suspecte de implicarea politicului, însă rămâne de văzut ce vor constata echipa de control de la București.

Purtătorul de cuvânt al I.G.P.R., comisar de poliție Georgian Drăgan, a declarat pentru Monitorul de Sălaj că: „Confirm faptul că Departamentul Control Intern din cadrul IGPR se află la IPJ Sălaj unde efectuează verificări. Mai multe detalii despre aceste verificări le vom comunica la finalizarea lor.”

Reprezentanții I.P.J. Sălaj ne-au comunicat că: „Întradevăr avem un control de la IGPR, delegație care a sosit în unitatea noastră ieri, 19 ianuarie. IPJ Sălaj nu are acces la detaliile privind acest control, astfel că suntem în imposibilitatea de a oferi alte detalii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *