Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode, s-a vaccinat împotriva COVID-19 azi dimineață

Liderul PNL Sălaj, Lucian Bode – ministrul MAI din Guvernul Cîțu, s-a vaccinat alături de membrii guvernului azi dimineață la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila.
Lucian Bode a contactat acest virus pe când ocupa fotoliul de ministru al Transporturilor, dar după o perioadă nu foarte lungă a revenit în Guvern. Pe perioada cât a stat izolat la domiciliu, Bode a dezvoltat o formă ușoară a bolii COVID-19, fără complicații.
„M-am vaccinat astăzi alături de colegii mei din Guvern. Sentimentul este de încredere în știință, că suntem pe drumul cel bun pentru a ne recâștiga dreptul la o viață normală în care să ne bucurăm de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi.
Decizia de a ne vaccina ne aparține , dar îi încurajez pe cât mai mulți români să o facă, pentru că in funcție de cum vom acționa fiecare la nivel individual vom da tonul pentru revenirea, mai curând sau mai lent, la normal a întregii societăți românesti.
Ministerul Afacerilor Interne are un rol foarte important în derularea campaniei de vaccinare. Le mulțumesc angajaților MAI pentru întregul lor efort depus până acum și pentru faptul că, alături de personalul medical, au fost în prima linie in lupta pentru combaterea răspândirii Covid-19.
Acest virus poate fi stopat, prin vaccinare! Am încredere că împreună vom reuși să punem capăt acestei pandemii care ne-a modificat radical stilul de viată și a afectat capacitatea de funcționarea a economiei și întregii societăți!”, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *