Investiții la alte 7 lifturi din blocuri cuprinse în proiecte de creștere a eficienței energetice

În urma contractelor de finanțare semnate de Municipiul Zalău pentru creșterea eficienței energetice prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în valoare totală de ✔️24 milioane de lei, ✔️1.065 de familii beneficiază de confort sporit și costuri reduse la întreținere prin reabilitarea termică a ✔️30 de blocuri de locuințe. În cadrul acestor proiecte au fost efectuate investiții inclusiv la nivelul lifturilor (la blocurile care dețin lifturi), iar ✔️6 dintre acestea au fost înlocuite și unul a fost modernizat.
Administrația locală face demersuri pentru reabilitarea termică a încă ✅26 blocuri de locuințe, fiind în curs demararea procedurii de achiziție pentru servicii de elaborare documentații tehnico-economice pentru aceste blocuri. În cadrul acestor blocuri, ✅7 dintre acestea au lift, urmând ca lucrările de investiții să vizeze și înlocuirea/modernizarea acestora.
Agenția de Dezvoltare Regională Nord Vest, în calitate de Autoritate de Management Programul Regional Nord Vest 2021 – 2027 a anunțat data deschiderii apelului de proiecte pentru ”Creșterea eficienței energetice în regiune ca parte a investițiilor în sectorul locuințelor” ca fiind ➡️10 iunie 2024, iar Primăria Municipiului Zalău face toate demersurile astfel încât să continue acest tip de investiții pentru comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *