Ioana Rus împuternicită la conducerea Poliției Șimleu Silvaniei

Inspector de poliție Ioana Rus (36 ani) este noul șef al Poliției Șimleu Silvaniei, începând cu data de 1 decembrie 2022.

Ioana Rus a fost împuternicită să conducă Poliția Orașului Șimleu Silvaniei de către șeful IPJ Sălaj, Stupar Marius.

Ioana Rus a absolvit Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan ” în martie 2007, iar de atunci până în decembrie 2017 și-a desfășurat activitatea în cadrul I.P.J. Sălaj, cea mai mare perioadă fiind agent de poliție rutieră în cadrul Poliției Municipiului Zalău – Biroul Rutier.

La data de 1 decembrie 2017 a trecut în corpul ofițerilor ca urmare a promovării concursului organizat de I.P.J. Bihor, unde a lucrat ca ofițer de investigații criminale. Din iunie 2020 a fost ofițer coordonator la Formațiunea de Ordine Publică din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvanei, apoi 8 luni imputernicită șef al Secției 6 Poliție Rurală Crasna.

Ulterior, a îndeplinit atribuțiile de purtator de cuvânt al IPJ Sălaj și ofițer specialist în cadrul Biroului Siguranță Școlară.

Ioana Rus are o experienţă de aproximativ 15 ani, desfășurându-și activitatea în structurile operative, respectiv rutieră, ordine publică și investigații criminale.

„Este o provocare pentru mine și doresc să mulțumesc conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj pentru încrederea acordată. Vă asigur că eforturile mele vor fi pe măsură. Împreună cu colegii mei vom fi mereu în sprijinul comunității și vom acționa cu fermitate în toate situațiile de încălcare a normelor legale. Suntem în slujba cetățenilor, iar siguranța și protejarea drepturilor și libertăților acestora este preocuparea noastă permanentă”, ne-a transmis Ioana Rus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *