Ionel Ciunt a discutat cu elevii despre proiectul reabilitării Platoului de Marmură din centru

📌Orice idee venită din partea tinerilor ajută administrația publică locală să implementeze cele mai bune proiecte care să vină în întâmpinarea nevoilor acestora.

➡️Ieri primarul Ionel Ciunt a avut o întâlnire cu elevii clasei a VII-a de la Colegiul Național “Silvania” pentru a discuta despre amenajarea Platoului de marmură. Această discuție vine în urma solicitării adresate Primăriei Municipiului Zalău de către elevi, coordonați de doamna profesor Chiș Mirela, în vederea aplicării unei propuneri de politică publică pentru amenajarea acestui obiectiv de investiții.

📍Având în vedere că Primăria Municipiului Zalău a obținut finanțare din fonduri europene pentru acest obiectiv, le-am prezentat elevilor lucrările propuse în proiect și am ascultat cu interes ideile acestora. Fântână arteziană la nivelul solului, rastele pentru biciclete, bănci moderne și refacerea suprafeței platoului astfel încât să corespundă atât pentru circulație pietonală cât și pentru plimbări cu bicicleta sau cu rolele sunt principalele propuneri care, vă asigur, dragi elevi, că vor fi implementate.

✅Lucrările de reabilitare a Platoului de marmură, inclusiv reabilitarea Pieței Iuliu Maniu, pietonizarea străzii Unirii și reabilitarea curții de la Colegiul Național “Silvania” (dinspre strada Unirii), vor fi demarate în a doua jumătate a acestui an.

„Le mulțumesc acestor elevi pentru ideile constructive prezentate și pentru faptul că desfășoară activitățe benefice pentru comunitate. Acest tip de întâlniri vor continua”, transmite primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *