IPJ Sălaj: Dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier

Conducere sub influența alcoolului- Pericei

La data de 22 octombrie a.c., ora 11:00, polițiștii Postului de Poliție Horoatu Crasnei, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Drumul Comunal 103, în localitatea Pericei, au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, de 50 de ani.

Testarea conducătorului auto cu aparatul Etilotest a indicat faptul că acesta consumase băuturi alcoolice, respectiv avea 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducere sub influența alcoolului.

Tractare remorcă neînmatriculată/neînregistrată- Cehu Silvaniei, localitatea Ulciug

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din Cehu Silvaniei au depistat în trafic, pe Drumul Județean 108T, prin localitatea Ulciug, un tractor, care tracta o remorcă neînregistrată.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru tractarea unei remorci neîmnatriculate sau neînregistrate.

Conducere sub influența alcoolului- Carastelec

Sâmbătă, 23 octombrie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Sărmășag au depistat în trafic, pe Drumul Județean 110, în localitatea Carastelec, un autoturism, condus de un tânăr, de 25 de ani, din comuna Camăr.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la cea mai apropiată unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Conducere sub influența alcoolului- Municipiul Zalău

Sâmbătă spre duminică noaptea, la ora 02:30, polițiștii Borului Rutier un oprit în trafic, pe Bulevardul Mihai Viteazu, un autoturism, care circula fără a avea în funcțiune luminile întâlnire pe timp de noapte.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, de 58 de ani, din orașul Săcuieni, județul Bihor, care emena halenă alcoolică.

Testarea cu aparatul Etilotest a evidențiat faptul că, bărbatul consumase băuturi alcoolice, respectiv avea 0, 86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, conducătorul auto a fost condus la cea mai apropiată unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În funcție de rezultatul cercetărilor, polițiștii vor înainta dosarul penal cu propuneri legale unității de parchet competente.

Conducere sub influența alcoolului- Jibou

Duminică, 24 octombrie, la ora 17:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Jibou, au oprit în trafic, la intersecția Drumului Național 1H cu Drumul Comunal 22A, între localitățile Jibou și Var, un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, din Jibou.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acestuia i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *