JIBOU: Au început lucrările de construire a blocului pentru specialiști cu fonduri europene

Primăria Jibou a semnat contractul de execuție cu firma câștigătoare pentru construirea unu bloc pentru specialiștii din sănătate și învățământ. Trei asocieri formate dintr-un total de 17 firme au depus oferte.

Lucrările au început la data de 1 martie și vor fi finalizate în luna octombrie anul acesta. Termenul de execuție a lucrărilor prevăzut în contract este 8 luni. În prezent se lucrează la escavarea fundației și pregătirea pentru turnarea betonului. urmând cu zidirea pereților de cărămidă.

Aminitm că la data de 13 februarie 2023, primarul Orașului Jibou, ing Dan Ghiurco a semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației contractul de finanțare din cadrul PNRR (fonduri europene): “Construirea de locuințe pentru specialiștii din sănătate și învățământ”.

Bloc se construiește pe strada Garoafelor, în spate la Școala Gimnazială Lucian Blaga din Jibou.

✅Prin acest proiect se propune construirea unei clădiri cu 38 de apartamente, având un regim de înălțime S+P+4E, iar la subsol este amplasată o parcare subterană și camera tehnică. Concret, constructia va avea 2 apartamente cu 3 camere si 36 de apartamente cu 2 camere

✅Valoare investiției este de 17.155.853 lei (peste 3 milioane euro).

One thought on “JIBOU: Au început lucrările de construire a blocului pentru specialiști cu fonduri europene

  1. Normal iar pt. Clientela politica pt. specialisti dar omul de rand mai conteaza sau numai cand plateste ,ca primarii astia se lauda cu banii cersiri de la UE ca cei stransi din taxe nu le ajung de salatii si prime Rrusine, Mizerabililor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *