Mobila de lux marca Simex va străluci patru zile la Mobila Expo București

Românii sunt invitați în perioada 14-17 martie, la Romexpo, să exploreze colecțiile de mobilier din lemn masiv marca SIMEX, unde calitatea întâlnește eleganța într-un mod inconfundabil.
Vor fi prezente cele mai importante companii din industria mobilei, cu cele mai avantajoase oferte la produsele home & deco, te vei întâlni cu designeri și arhitecți și vei putea afla ce se poartă în 2024.
La Mobila Expode la București, compania SIMEX din Șimleu Silvaniei, va prezenta dormitorul Firenze, sufrageria Yana și un hol contemporan de nuc. Fiecare piesă este atent proiectată și lucrată, pentru a aduce un plus de rafinament în locuința dumneavoastră”, spun reprezentanții companiei.
SIMEX, producător român de mobilier din lemn masiv încă din 1947, deține o capacitate mare de producție și vinde în Europa, Asia și SUA. Compania produce o gamă largă de mobilier, de la dormitoare, la biblioteci, livinguri, colțare, scaune, în diferite stiluri și nuanțe, din lemn de stejar, nuc, cireș sau fag.
„Începe evenimentul home&deco al primăverii, iar Asociația Producătorilor de Mobilă din România va fi prezentă la Romexpo, cu mobilier pentru toate gusturile.
Compania Mobila SIMEX-www.mobilasimex.ro este unul dintre cei mai fideli expozanți ai evenimentelor interne. Va fi și la #MobilaExpo cu câteva dintre colecțiile consacrate din lemn masiv.
Vă așteptăm de joi până duminică @ ROMEXPO, Pavilionul B2!”, transmite directorul general SIMEX Șimleu, Dumitru Blaga. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *