Jibouan reținut de polițiști pentru furt de unelte pentru pescuit

La data de 10 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliţiei Oraşului Jibou, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, au efectuat trei percheziții domiciliare în localitatea Jibou, județul Sălaj, pentru documentarea și probarea activității infracționale a unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările au fost demarate la data de 8 noiembrie a.c., când polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna au fost sesizați că, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție într-o rulotă parcată pe malul lacului Vârșolț, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, printre care diverse unelte de pescuit, în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii sălăjeni au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 35 de ani, din localitatea Jibou, județul Sălaj.

În urma perchezițiilor domiciliare, efectuate pentru documentarea și probarea activității infracționale a acestuia, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea cercetărilor bunurile sustrase, respectiv unelte și accesorii pentru pescuit.

Activitățile polițiștilor au beneficiat de sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

În urma administrării probatoriului, polițiștii sălăjeni au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de bărbatul de 35 de ani.

Sâmbătă, 11 octombrie a.c., fața de acesta, magistrații Judecătoriei Șimleu Silvaniei au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui cauză.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *