Jos Pălăria! Polițistul Marius Naghi felicitat de prefectul Sălaj, Dari Toma

“Un om cu suflet” – aşa l-a caracterizat un zălăuan pe agentul şef adjunct de poliţie de la Biroul Rutier Zalău, Naghi Marius, care a oprit, miercuri, circulaţia în dreptul unei treceri de pietoni de pe bulevardul Mihai Viteazul, pentru a ajuta un bărbat cu probleme la un picior să traverseze strada.

Deplasându-se mai greu din cauza durerilor resimţite, bărbatul a fost surprins de culoare roşie a semaforului pe trecerea de pietoni.

Poliţistul l-a ajutat pe bărbatul aflat în dificultate să traverseze în strada, asigurându-se totodată că nu se crează ambuteiaje în trafic.

“Ştiu că gestul poliţisului este unul care ţine de normalitate şi de datoria pe care angajaţii Ministrului Afacerilor Interne o au faţă de cetăţeni, de a asigura respectarea legii, dar şi de a da o mână de ajutor, la propriu şi la figurat, atunci când e nevoie. Trecem printr-o perioadă dificilă, când oamenii legii sunt chemaţi să asigure, în primul rând, respectarea măsurilor de protecţie sanitară, însă mă bucur să văd că cei care trebuie să fie ‘aspri’ în unele situaţii, rămân oameni cu un suflet mare, atunci când e cazul. Felicitările mele pentru agentul şef adjunct Naghi Marius şi pentru gestul său, care ne reaminteşte că faptele mari stau în gesturi mici”, declară prefectul Dari Toma.

One thought on “Jos Pălăria! Polițistul Marius Naghi felicitat de prefectul Sălaj, Dari Toma

  1. Felicitari domnului politist dar asa ca idee eu nu am probleme cu picioarele totusi nu apuc sa trec deoarece timpul acordat pentru trecere e prea scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *