La Jibou faptele vorbesc! S-au finalizat lucrările de modernizare la Școala Lucian Blaga

Primarul Orașului Jibou, Dan Ghiurco, anunță că au fost finalizate lucrările de reabilitare și modernizare a Școlii Gimnaziale Lucian Blaga, un proiect realizat cu fonduri europene in valoare de 6.977.078 lei cu TVA, iar contribuția proprie si cheltuielile neeligibile sunt in valoare de 1.563.700 lei cuTVA.
Sunt bucuros să vă informez că lucrările la clădirea principală a Școlii gimnaziale Lucian Blaga au fost finalizate. Aceste lucrări de reabilitare și modernizare sunt importante pentru a asigura un mediu de învățare confortabil pentru elevi și cadrele didactice, acestea favorizând creșterea calității actului educațional. Sperăm că elevii și profesorii se vor bucura de noile condiții”, a transmis primarul Dan Ghiurco
Lucrările de #renovare și #modernizare au inclus reabilitarea acoperișului, înlocuirea instalațiilor termice, sanitare, electrice și a sistemului video de supraveghere. A fost refăcută toată tencuiala interioară, înlocuirea tâmplăriei PVC, refacerea pardoselilor și izolarea termică a clădirii.
Proiectul continuă cu reabilitarea sălii de sport, amenajarea curții interioare și a terenului de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *