Liderul AMT Vârșolț, Deneș Balazs, și-a dat demisia din Consiliul Local și a renunțat la politică

Deneș Balazs, principalul contracandidat al primarului Comunei Vârșolț, și-a dat demisia din funcția de consilier local și a renunțat la politică, părăsind și Alianța Maghiarilor din Transilvania.

Deneș Balazs a reușit să se claseze pe locul doi la alegerile locale din septembrie, acesta fiind candidatul AMT Sălaj la funcția de primar al Comunei Vârșolț. Denes a abordat o campanie concentrată pe reforme, prezentându-se cetățenilor drept o persoană dinamică și capabilă să schimbe nivelul de trai al comunității.

Peste 400 de cetățeni au crezut în Balazs și l-au votat, astfel că după finalizarea votului AMT a intrat cu 3 consilieri locali la Vârșolț.

Faptul că după nici două luni de la depunerea jurământului Balazs și-a dat demisia, dovedește că voturile primite și încrederea acordată de cetățeni au fost în zadar. Cetățenii s-au lăsat păcăliți de un politician care defapt a avut un alt plan decât cel declarat de ai reprezenta.

Balazs a plecat din politică și s-a dus în Elveția la muncă în construcții, susțin persoane din comunitate.

Alianța Maghiarilor din Transilvania filiala Sălaj a reușit să obțină după alegerile locale de anul trecut un număr total de 5 consilieri locali, din care 3 la Vârșolț și 2 consilieri în Comuna Crasna.

Denes Ferenc Erno – actualul președinte al AMT Vârșolț și consilier local, ne-a declarat că este dezamăgit de atitudinea lui Balazs.

„Sunt dezamăgit pentru fostul președinte care a părăsit și Consiliul Local și partidul și a abandonat peste 400 de votanți și toate promisiunile din campania electorală. O atitudine deloc potrivită pe care ne dorim să nu se mai întâmple în comuna Vârșolț.

Vreau să transmit un mesaj clar pentru locuitorii comunei Vârșolț, că cei trei consilieri locali AMT vor colabora cu primarul și vor susține toate proiectele de dezvoltare”, a transmis Denes Ferenc Erno. 

Întrebat despre demisia consilierului local AMT, primarul Breda Lajos a declarat că: „Nu comentez acest subiect. A fost decizia lui personală.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *