Liderul TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, prezent la București, la evenimentul dedicat celor 130 de ani de social-democrație

 

PSD marchează 130 de ani de la crearea primului partid social democrat din țara noastră. La evenimentul de mâine din Capitală sunt așteptați liderul PSD, Marcel Ciolacu, și vicepreședintele Comisiei Europene, France Timmermans.

Liderul tinerilor social-democrați sălăjeni, Vlad Pașcalău, s-a întâlnit cu ministrul Familiei, Gabriela Firea, cu europarlamentarul Victor Negrești, Marcel Ciolacu și France Timmermans-vicepreședinte al Comisiei Europene.

Președintele TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, a participat la evenimentul de la București împreună cu o delegație de tineri a PES Sălaj.

„Astăzi, se celebrează 130 de ani de la crearea primului partid social democrat.

Partidul Social Democrat și PES activists Romania organizează cu acest prilej un eveniment inedit prin care va fi evocată contribuția substanțială a social democraților români la dobândirea drepturilor sociale, promovarea justiției sociale și a egalității de șanse între femei și bărbați, precum și rolul hotărâtor pe care personalități istorice ale stângii l-au avut la înfăptuirea Marii Uniri, cât și ulterior, prin eforturile realizate în vederea renașterii democrației românești după Revoluția din 1989, respectiv pentru aderarea României la NATO și Uniunea Europeană.

#PES_România și #PES_Salaj celebrează această zi specială a social democrației românești ca în fiecare an reușind astfel să arate relevanța ideilor social democrate tradiționale pentru România de astăzi”, a transmis președintele TSD Sălaj, Vlad Pașcalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.