Liga 3, etapa 6: SCM Zalău câștigă pe terenul celor de la CAO Oradea cu scorul de 5 -2

SCM Zalău a jucat etapa 6 a Ligii a III-a pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, unde a întâlnit echipa CAOradea, jocul fiind programat să începă ora 15:00. După cele 90 de minute de joc, zălăuanii au câștigat la diferență de trei goluri, scor final 5-2 pentru SCM Zalău. La pauză SCM Zalău conducea cu scorul de 2-0. Este a treia victorie pentru zălăuani din sezonul 2021 – 2022.

Pentru SCM Zalău au marcat: min 4 – Berci (1-0); min 39 Meșter (2-0); min 60 – Sergiu Jurj (3-1); min 88 – Doroftei (4-2).

Pentru CAO Oradea a marcat: min 50 – înscrie CAO Oradea (2-1); min 79 – înscrie CAO Oradea (3-2); min. 90 + 4 – autogol (5-2).

SCM Zalău rămâne pe locul 6 în clasament, cu 9 puncte acumulate, bifând trei victorii cu Șomcuta Mare (8-1), Satu Mare (4-3) și CAO Oradea (5-2), dar și trei înfrângeri cu Șimleu (2-1), Minaur (3-2) și Băile Felix (3-0).

Pentru SCM Zalău urmează un meci greu acasă cu CFR Cluj II, un joc important în economia punctelor pentru câștigarea campionatului. Zalăul trebuie să câștige jocul, să lege victoriile și să urce în clasament.

George Zima: „Dedic această victorie celor care cred în noi”

George Zima, antrenorul principal al SCM Zalău, a declarat pentru Monitorul de Sălaj, că: „O victorie importanta, in urma unui joc consistent in fata unui adversar bun al seriei noastre. Acest succes trebuie sa ne deschida un nou drum, un nou inceput pentru acest club. Dorinta mea mare este sa se aseze toate lucrurile, sa ne sustinem unii pe altii mereu si sa dam totul pt Zalau. De astazi trebuie sa devenim puternici, sa ne concentram doar pe ceea ce inseamna performanta si pana in iarna sa reglam situatia din clasament. Astazi s a confirmat ca facem lucrurile bine ca proces fotbalistic si atunci cand jucatorii au atitudine si dorinta dusa la extrem putem realiza lucruri importante. Dedic aceasta victorie celor care cred in noi!.”

Manager Marius Pașca: „Trebuie să legăm victoriile și să câștigăm cu CFR Cluj”

„Felicitări echipei pentru rezultatul obținut. Sper că am ieșit din pasa proastă cauzată de cele trei înfrângeri. S-a văzut atitudinea pozitivă a jucătorilor. Au fost cinci goluri marcate, dar au mai fost 2-3 situații clare de a marca. Una peste alta este o victorie foarte importantă și trebuie să continuăm pe aceiași linie. Ne așteaptă un joc important cu CFR Cluj pe teren propriu și trebuie să câștigăm pentru a urca cât mai sus în clasament”, a declarat pentru Monitorul de Sălaj, Marius Pașca – managerul SCM Zalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.