Viceprimarul Vlad Pașcalău promovează Transilvania la World Fashion Festival Dubai – 28-30 octombrie 2021

Viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău, va pleca la sfârșitul lunii octombrie în Dubai unde va avea ocazia să promoveze obiectivele turistice din Jibou, Sălaj, dar și locuri speciale din Transilvania. Vlad Pașcalău este invitat VIP la Dubai, eveniment ce se va desfășura pe durata a 3 zile.
Organizatorii evenimentului anunță că la Premiile World Fashion Festival a fost invitat de onoare VIP H. E dl. Vlad Pascalau, viceprimar al Orașului Jibou, Transilvania, România. În cadrul acestui eveniment vor participa mai mulți reprezentanți ai statelor din întreaga lume, consuli, ambasadori, președinți, miniștri, celebrități, oameni de afaceri, etc.
„Sunt onorat, dar totodată mândru că am ocazia de a reprezenta orașul meu natal Jibou, dar și Sălajul și întreaga Transilvanie la unul dintre cele mai importante evenimente de frumusețe din lume – Premiile World Fashion Festival. Voi purta în totdeauna cu mândrie tricolorul și o să prezint străinilor cele mai frumoase locuri atât din Jibou, cât și din județul Sălaj”, ne-a declarat viceprimarul Vlad Pașcalău.  
Vlad Pașcalău, cu echipa #Romaniafrumoasa 🇷🇴 proiecte realizate de Simona Simionescu Dinu, este un tânăr viceprimar din Transilvania, România care își iubește țara, oamenii și tradițiile.
Este foarte implicat în activitățile din localitatea pe care o conduce, încurajează consumul de produse locale și sprijină micii fermieri din comunitatea din care face parte. Orașul Jibou, unde Vlad ocupă funcția de viceprimar, face parte dintr-o zonă foarte diversificată, fiind situat pe malul râului Somes.
În Jibou se află cea mai frumoasă grădină botanică din România, Grădina Botanică ′′ Vasile Fati care este casa centrului biologic de cercetare cu același nume. Aceasta este o zonă cu potențial turistic ridicat, deoarece include rezervația naturală Gradina Zmeilor sau Tabăra Porolissum, pe care Vlad o promovează cu fiecare ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.