Liviu Fărcaș ales primul președinte al USR-PLUS Sălaj după fuziunea dintre cele două partide

116 de delegați, reprezentând filiale din județul Sălaj și Filiala Municipală Zalău au votat în această duminică, 4 iulie, conducerea județeană a USR PLUS, Comisia de Arbitraj, cea de Cenzori și delegații care îi vor reprezenta la Congresul Național al partidului din luna octombrie.
La aceste alegeri interne, primele după fuzionarea dintre USR și PLUS, au candidat pentru funcția de președinte Mihai Tămaș și Liviu Fărcaș. Conducerea aleasă în urma votului este următoarea:
Președintele al Filialei JudețeneLiviu Fărcaș
Vicepreședinți: Radu Alin Marian, Sorin Adrian Suciu, Alin Prunean, Alin Guler, Anton Jan Criste, Vlad Dărăban, Ovidiu Gherman.
Membri Birou Județean: Ramona Goga, Anca Ciortea, Paul Chiuz, Adriana Chendea, Radu Pădurean, Florin Brîndușan, Ovidiu Săbăduș, Septimiu Berar, Mihai Tămaș, Dan Truța, David Pintican, Călin Mare, Cornel Porumb.
Proaspăt ales președinte al Filialei Județene USR PLUS Sălaj, Liviu Fărcaș a mulțumit colegilor din județ și municipiu pentru încrederea acordată prin votul de duminică: ”Doresc să îi felicit pe colegul nostru Mihai Tămaș și pe toți cei care au făcut un pas în față prin candidaturile lor. Munca în echipă și efortul colectiv sunt absolut necesare pentru a putea schimba percepția sălăjenilor despre clasa politică și împeună vrem să dovedim că suntem o alternativă matură și onestă la alegerilor din 2024.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *