Lucian Bode (PNL): Sunt convins că românii vor vota în țară și în diaspora pentru o Românie care să își continue drumul dezvoltării

Secretarul general al PNL, Lucian Bode – vicepreședintele Camerei Deputaților, este primul lider politic din Sălaj care a votat astăzi. Acesta s-a prezentat la ora 7.00 la secția de votare amenajată la Colegiul Național Silvania, ocazie cu care a transmis și un mesaj, după ieșirea de la urne.

„Am votat așa cum o fac de atâtea cicluri electorale acasă, la Zalău.

Am votat un proiect care dă mai multă putere și reprezentativitate României în Uniunea Europeană.
Am votat pentru a trimite în Parlamentul European o echipă profesionistă care se luptă pentru prestigiul și interesele României alături de familii politice cu greutate.
În plan local, am votat pentru a continua dezvoltarea județului Sălaj, care a făcut un salt de dezvoltare considerabil în ultimii ani. Continuăm pe acest drum și ducem județul la un nou nivel de dezvoltare.
Am votat pentru a ne fi mai bine acasă la Zalău, pentru schimbarea ritmului de dezvoltare, pentru un oraș modern care să atragă investitorii, un oraș cu o administrație deschisă către oameni, în care tinerii să rămână și să contribuie la dezvoltarea comunității.
Îi îndemn pe toți cetățenii cu drept de vot să își exercite acest drept constituțional și democratic cu încredere în viitor.
Sunt convins că românii vor vota în țară și în diaspora pentru o Românie care să își continue drumul dezvoltării într-un ritm accelerat și cu mai multă încredere în forțele proprii”, a transmis Lucian Bode. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *