Lucrările de reabilitare și amenajare a locurilor de joacă din municipiul Zalău avansează

📍 Directorul de producție al SC Citadin, Ungur Alin, a făcut o vizită pe principalele șantiere aflate în subordine pentru a se asigura de bunul mers al lucrărilor. În cursul zilei de vineri, 15 octombrie, directorul Ungur Alin a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare a locurilor de joacă din Parcul Central, bloc T159 (spate Zahana) și Parcul Rotary din Brădet.
🚧 1️⃣ Cea mai consistentă intervenție va fi bineînțeles în #Parcul #Central la spațiul de joacă, care este și cel mai solicitat datorită poziționării în oraș. Pe lângă reparații, aparatura defectă va fi înlocuită, sau recondiționată dacă acest lucru se poate face cu rezultat maxim.
✅ Concret muncitorii de la Secția Întreținere Parcuri și Locuri de Joacă au finalizat:
– montaj borduri
– turnat două straturi de asfalt pe toată suprafața spațiului de circa 900 metri pătrați
– vopsit și recondiționat scheleții metalici
– înlocuire bănci și coșuri de gunoi
🔴Săptămâna viitoare Citadin va continua:
– asamblare și montaj echipamente noi de joacă
– asamblare și montaj echipamente de fitness
– turnarea stratului de covor tartan pe toată suprafața de 900 metri pătrați
– reparații la fântâna din spațiul de joacă
🔴 La skatepark muncitorii au reparat rampele deteriorate.
🚧 2️⃣ Echipele Citadinului lucrează la reamenajare a parcului din zona #blocului_T159 în spate la Zahana, unde la fel au fost îndepărtate toate echipamentele vechi, băncile și bordurile.
🔴 Parcul a intrat într-o reabilitare completă, urmând ca anul acesta să se realizeze următoarele:
– montaj borduri noi
– realizare alee asfaltată de jur împrejurul spațiului de joacă
– turnare covor asfaltic
– ansamblare și montaj echipamente noi de joacă
– amenajare zonă separată cu aparate de fitness
– mobilier urban nou (băncuțe și coșuri de gunoi)
🚧 3️⃣ #Parcul_Rotary din Brădet este și el în atenția echipelor de la Citadin, unde au început deasemenea ample lucrări de reabilitare.
✅ În acest parc au fost extrase echipamentele de joacă vechi, băncile, s-au executat lucrări de nivelare a terenului, cu o intervenție minimă asupra spațiului verde. Au fost îndepărtați arborii uscați, care la finalul lucrări vor fi înlocuiți cu arbori sănătoși.
🔴 În perioada următoare vor fi montate echipamentele noi de joacă și va fi amenajată o zonă cu aparate de fitness. Mesele de tenis de masă vor fi recondiționate, iar terenul de sport va fi împrejmuit cu gard de protecție și va fi amenajat în special pentru baschet. Mobilierul urban nou – băncuțe și coșuri de gunoi, va fi montat la finalul lucrărilor.

❗Lucrările de reamenajare a parcurilor și locurilor de joacă din Zalău trebuie să aibă ca rezultat condiții optime pentru micuți. Ne propunem ca toate locurile de joacă din oraș să fie aduse repede la calitatea, siguranța, funcționalitatea și aspectul impuse de destinația lor cu totul specială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.