Lucrările la blocul ANL din Jibou cu 16 apartamente se apropie de finalizare

Oraşul Jibou condus cu mult profesionalism și implicare de către tandemul Dan Ghiurco – primar și Vlad Pașcalău – viceprimar, continuă cu succes pe traiectoria ireversibilă a dezvoltării. Este dovada reală a unei administrații eficiente și profesionistă, cu viziune pe termen lung, care pune mereu interesul cetățeanului pe primul loc. 

Primăria Orașului Jibou a câștigat o finanțare guvernamentală pentru construirea unui bloc ANL pentru tineri. Licitația a fost câștigată de o firmă italiană, iar lucrările au avansat rapid. Constructorul a realizat până în prezent 75-80% din lucrări, astfel că în prima parte a acestui an investiția va fi inaugurată.

Contractul de finanțare a fost semnat în septembrie 2021 la București de către viceprimarul Vlad Pașcalău.

Blocul de locuințe va avea suprafața construită la sol de 297,10 mp, format din o scară cu unități locative: 15 apartamente cu două camere și 1 apartament cu 1 cameră.

Blocul va fi realizat pe structura în cadre, zidărie de tip GVP, tâmplărie PVC, termoizolație din vată bazaltică de 10 cm a pereților și termoizolație peste ultimul planșeu din polistiren extrudat 25 cm. Fiecare apartament va fi asigurat cu centrală termică murală.

Valoare totală a investiției este de 4.931.628,39 lei (aprox. 1 milion euro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *