Ludovic Orban la Zalău: „Aveți de ales între o soluție bună și una proastă”

La întâlnirea de azi cu liberalii din Sălaj Ludovic Orban le-a vorbit despre alegerea pe care fiecare dintre ei urmează să o facă în 25 septembrie la Congres.

Atunci când este vorba de alegerea președintelui PNL, cel mai bine este să fie ales omul care se bucură de cea mai mare favorabilitate, care are cea mai mare încredere și care poate să aducă cea mai mare intenție de vot pentru PNL, pentru că se știe foarte clar, votul se bazează pe încrederea și susținerea de care se bucură președintele partidului.

Orban la asigurat pe Lucian Bode că are susținerea deplină pentru funcția de prim-vicepreședinte PNL, indiferent de cine câștigă președinția partidului.

La final, președintele PNL, Ludovic Orban, le-a amintit liberalii sălăjeni care vor participa la Congres că au de ales între un candidat bun și un candidat rău.

„I-am îndemnat să meargă în comunitățile lor, să întrebe 100-200 de persoane despre cine trebuie să fie președintele PNL și să decidă așa cum zic oamenii. Să pună întrebarea cetățenilor și să facă ce spun oamenii, nu ce le spun eu. Se vor convinge că astfel vor face bine PNL, iar dacă nu îi ascultă pe români, vor face rău partidului.

În arhitectura leadership-ului PNL, persoana cea mai importantă este președintele partidului. Este esențial ca la Congres să fie aleasă acea persoană care are carismă, empatie, care știe să vorbească pe limba oamenilor.

Trebuie să alegi omul care știe să comunice cel mai bine, pentru că omul care știe să comunice, în primul rând poate să îi convingă pe membrii PNL să se mobilizeze, să se ducă într-o direcție, să accepte o decizie, să se bată cu toată energia în toate bătăliile electorale. A ști să vorbești pe limba oamenilor, a ști să le transmiți nu numai idei seci, ci și emoție este un lucru vital în politică, fără de care nu poți fi un lider autentic”, a transmis Ludovic Orban la Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.