Mâine începe primul turneu la cea mai modernă bază „Transilvania Tenis Club” Zalău

Directorul de turneu prof. Ştefan Andrei Welther organizează turneul Top 10 of Transilvania Tenis Club. Nume interesante din tenisul sălăjean se vor duela pentru trofeul pus în joc


Baza Transilvania Tenis Club este cea mai nouă şi cea mai modernă bază de tenis din judeţul Sălaj. Din pasiunea pentru tenis, prof. Ştefan Andrei Welther a finanţat construirea superbei baze şi oferă gratuitate sportivilor talentaţi din Sălaj pentru a se putea antrena în cele mai bune condiţii.

Mâine de la ora 12:00 începe primul turneu la Transilvania Tenis, sub denumirea de Top 10. Directorul de turneu este prof. Ştefan Andrei Welther, iar cei opt participanţi se vor înfrunta pentru marele trofeu.

Turneul va debuta sâmbătă 12 decembrie şi are doi favoriţi, Andrei Brisc – favorit principal şi Ioana Lung – favoritul numărul 2.

S-a stabilit şi tabloul principal, astfel că Andrei Brisc se va înfrunta cu David Chiş, iar Thomas Florean cu Adrian Feher.

Mihai Grec va lupta pentru un loc în semifinale cu Horea Margin, iar Ioana Lung nu se gândeşte la altceva decât la victorie în duelul cu Alexandru Puiu.

Arbitrul turneului va fi zălăuanul Liviu Petrean.


Program turneu:

Andrei Brisc – David Chiş

Thomas Florean – Adrian Feher

Mihai Grec – Horea Margin

Alexandru Puiu – Ioana Lung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *