Sătmăreancă (18 ani) a provocat un accident mortal la Zalău

Accident mortal provocat – potrivit primelor informații – de către o sătmăreancă, în vârstă de 18 ani. Se pare că victima ar fi mama tinerei. Totul s-a întâmplat astăzi, după o coliziune între o mașină și o autoutilitară.

Şoferiţa autoturismului care intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară este din judeţul Satu Mare, iar în urma impactului, o femeie în vârstă de 49 de ani – pasager în autoturismul condus de tânără – a decedat pe loc.

Lipsa de experienţă a şoferiţei din Satu Mare şi-a spus cuvântul, iar în timp ce se îndrepta spre Cluj-Napoca, autoturismul condus de aceasta a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 49 de ani.

Ce spune Poliția: “Vineri, 11 decembrie, o adolescentă de 18 ani, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 1F, pe direcția Zalău – Cluj Napoca, la km 77+700 m, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care circula din sensul opus. În urma impactului a rezultat decesul unei femei, în vârstă de 49 de ani și rănirea altor două persoane, toate pasagere în mașina condusă de adolescentă. Polițiștii sunt prezenți la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.”

Link video accident: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=220639882774214&id=100044846104472

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *