Managerul SCM Zalău, Marius Pașca, a prezentat starea echipei la debut de campionat

În cadrul unei conferințe de presă desfășurată marți, la Stadionul Municipal, managerul SCM Zalău, Marius Pașca, a prezentat anumite aspecte legate de echipa de seniori, dar și despre echipele de juniori ale clubului zălăuan.
✔️ Va fi un lot format din 25 – 26 de jucători, cu precizarea că, în fiecare săptămână, cu echipa de seniori se vor pregăti 2 – 3 juniori de la grupele de republicani, fiindcă am văzut juniori cu reale calități fizice.
✔️SCM Zalău a bifat 11 plecări și 10 veniri. La capitolul veniri îi avem pe: Șugar Tamaș, Nagy Alex, Șumlea Andrei, Sorian Alexandru, Doroftei Mihai, Jurj Sergiu, Negruț Sergiu, Ilieș Ionuț, Meșter Cosmin, Berci Dănuț.
✔️ Dintre cei plecați, aș vrea să mă refer mai mult la zălăuani.
Florin Pop a avut o ofertă financiară mai bună din partea noastră, decât cea venită din partea celor de la Unirea Ungheni. Probabil s-a gândit că va juca mai puțin, având în vedere că în zona unde joacă el s-au transferat mai mulți jucători.
Sebastian Duma a fost un caz mai special. Chiar în prima zi când am venit la echipă, a venit la mine și și-a manifestat intenția de a renunța la fotbal, deoarece vrea să-și schimbe domeniul de activitate. Avea și o ușoară stare de supărare, dar i-am spus să stea o săptămână, chiar fără să facă antrenamente și să se gândească la ce vrea pe viitor. S-a întors la antrenament, a mai avut o discuție cu antrenorul și s-a ajuns la concluzia că cel mai bine e să ne despărțim.
Tudor Mare nu a reușit să joace timp de doi ani nici un meci titular, însă trebuie precizat faptul că l-am avut și pe Andrei Pop, care este junior și am profitat de acest lucru atunci când jocul ne-a permis să facem astfel de schimbări. Tudor Mare a avut statutul de jucător amator, nu a fost plătit de noi și, decât să stea în tribună, am considerat că e mai bine să plece la altă echipă, unde poate să facă progrese. Chiar dacă a existat o stare de supărare și anumite ieșiri necontrolate ale unor persoane din anturajul lui Tudor, am luat decizia, cred eu, cea mai bună și pentru noi, și pentru jucător. Am adus doi portari născuți în 2003, care vor apăra și la grupele de republicani. Bogdan Miron, care se ocupă și de pregătirea portarilor, este mulțumit de calitățile lor.
✅La selecția pentru grupele de a fost o afluență foarte mare, în jur de , iar din această cauză, am mai făcut o selecție, unde au rămas . De juniorii B se va ocupa Claudiu Cornaci, iar de juniorii A se va ocupa fostul meu coleg și fostul meu secund de la Armătura Zalău, . El a mai lucrat și cu juniori republicani, și cu echipă de seniori.
❗️✅ SCM Zalău va activa în sezoul viitor cu 6️⃣ grupe de copii și juniori, plus echipa de seniori. Mă bucur că într-un timp relativ scurt, am reușit acest lucru și vom încerca să oferim cele mai bune condiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *