Managerul Spitalului Județean Zalău a demisionat/Vezi cine îi ia locul

Consiliul Județean Sălaj a luat act de solicitarea doamnei Fiț Georgeta, manager al Spitalul Județean de Urgență Zalău, privind încetarea contractului de management înainte de termen începând cu data de 8 martie 2021.

Georgeta Fiț s-a aflat la conducerea spitalului din 2018, când a fost impunernicită aproape un an, pentru ca la finalului anului 2019 să obțină postul în urma unui concurs.

Funcția de manager al Spitalului Județean Zalău este renumerată cu peste 18.000 lei, plus 347 lei pentru hrană, adică aproape 200 de milioane de lei vechi slar pe lună.

Noul manager al Spitalului Județean Sălaj va fi prezentat în 9 martie 2021, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la sediul unității spitalicești – Clubul Spitalului (intrarea pe la capelă), ora 11,00.

Sursele noastre susțin că noul manager al Spitalului Județean de Urgență Zalău care urmează să fie numit de președintele Consiliului Județean, Dinu Iancu Sălăjanu va fi Rodica Albert, un expert în domeniul sănătății, cu o vastă experiență profesională în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj.

Rodica Albert este soția primarului liberal din Comuna Fildu de Jos, Nicolae Albert.

Detalii despre noul manager al celei mai mari unități spitalicești din județul Sălaj vă vom prezenta în cursul zilei de mâine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *