MANDATE DE EXECUTARE A UNOR PEDEPSE PRIVATIVE DE LIBERTATE, PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

La data de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui tânăr, de 22 de ani, din comuna Chieșd.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Șimleu Silvaniei la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

***

În cursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui tânăr, de 24 de ani, din comuna Băbeni.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Jibou la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 5 luni de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

***

Tot la data de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat, de 32 de ani, din comuna Someș-Odorhei.

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Jibou la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 4 luni de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiunii la regimul silvic.

Persoanele în cauză au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *