Marian Mirișan, primul primar din Sălaj care semnează un contract pe Anghel Saligny

Primarul Comunei Horoatu Crasnei, liberalul Marian Mirișan a semnat astăzi primul contract de finanțare pe Programul de Investiții Anghel Saligny, în valoare de peste 1 milion de euro. Contractul prevede modernizarea și asfaltarea drumului comunal DC 70 între Stârciu și Buciumi.

Primarul Marian Mirișan a fost invitat astăzi la București, la sediul Ministerului Dezvoltării unde a avut loc semnarea contractului.

În perioada următoare se va organiza licitația, iar lucrările propriu zise vor începe din primăvară.

Este primul primar din județul Sălaj care semnează un contract de finanțare, după ce în august a semnat un contract și președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

În cadrul vizitei la București, primarul Marian Mirișan împreună cu tânărul viceprimar Onisim Sav au avut o întâlnire și cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

„Dragi cetățeni ai comunei Horoatu Crasnei!!!

Astăzi am semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții ,,Modernizare drum comunal DC 70C în comuna Horoatu Crasnei, județul Sălaj”, (Stârciu-Buciumi) în valoare de 5.825.318 lei. Urmează licitația pentru execuția lucrărilor și cu ajutorul lui Dumnezeu din primăvară începem lucrările de asfaltare. Mulțumesc domnului Ministru Lucian Bode pentru tot sprijinul acordat!”, cu respect, Mirișan Marian-primar. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *