Marian Vlad-Valentin este judecătorul care a dat sentința scandaloasă în dosarul accidentului mortal de la Sâg

Lumea se întreabă cine este judecătorul care a dat sentița haluginantă și scandaloasă în dosarul accidentului mortal de la Sâg, în care minorul Olariu Andreas a condus beat și a intrat într-un grup de tineri, omorându-l pe Ispas Alex din Valcău și rănind grav alți doi tineri.

Citește și INCREDIBIL! Judecătoria Șimleu condamnă cu suspendare minorul care a provocat un accident mortal în Sâg

Ziarul Monitorul de Sălaj vă prezintă în exclusivitate magistratul care a dat sentința haluginantă. Este vorba de judecătorul Marian Vlad-Valentin care a venit prin transfer de la Oradea la Șimleu.

Vlad-Valentin Marian a fost numit pentru prima dată judecător la Judecătoria Maghita de către fostul președinte Traian Băsescu, în anul 2009. Magistratul Marian Vlad a fost la un moment dat președintele Judecătoriei Marghita.

Judecătorul orădean Marian Vlad-Valentin, de la absolvirea INM, a activat mai mult pe complete civile, nu pe complete penale, așa cum scrie site-ul .

Sotia judecătorului Marian Vlad este medic la un spital important din Oradea și asistent universitar la Universitatea din Oradea – Facultatea de Medicina si Farmacie.

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au pronuntat o hotarare extrem de curajoasa, potrivnica CSM, prin care a obligat cel mai important for de conducere al magistraturii din Romania sa aprobe transferul unui judecator de la Alba-Iulia la Oradea. Este vorba despre Marian Vlad-Valentin, judecator la Curtea de Apel Alba Iulia, care, in ultimii doi ani, a formulat nu mai putin de 5 cereri de transfer la Curtea de Apel Oradea, in scopul de a-si reuni familia.

Judecătorul Marian Vlad-Valentin are moștenit un teren la Zalău

Potrivit ultimei declarații de avere completată la data de 1 aprilie 2021 și publică pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii, judecătorul Marian Vlad-Valentin este căsătorit și are o fetiță.

Magistratul Marian Vlad împreună cu soția, are o avere compusă din 4 terenuri, 3 case, două autoturisme – un Mercedes și un BMW. Judecătorul Marian Vlad a vândut în anul 2020 o casă și terenul aferent din Sântandrei cu suma de peste 520.000 lei (peste 5 miliarde de lei vechi).

Familia Marian Vlad are active financiare de peste 120.000 lei. La datorii judecătorul Marian Vlad are o datorie de 20.000 lei (MasterCard) și o datorie de peste 312.000 lei la Banca Transilvania.

La venituri judecătorul Marian Vlad declară venituri anulae din salarii de la Tribunalul Bihor de peste 180.000 lei (un miliard și 800 milioane lei vechi). Soția judecătorului, care este medic la Spitalul Municipal din Oradea câștigă anual din salarii peste 150.000 lei, plus 35.000 lei de la Universitatea din Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *