Mesajul primarului orașului Jibou, ing. Dan Ghiurco, la final de campanie

Sunt recunoscator jibouanilor ca ne-au primit sa discutam despre orasul nostru. In special despre ce avem de facut in continuare, pentru o viata mai buna pentru comunitate.
Multumesc totodata colegilor care m au ajutat sa transmitem tuturor locuitorilor in mod transparent si cat mai pe inteles despre proiectele noastre pentru Jibou.
Am avut alaturi o echipa de peste 200 de tineri, motivata de parcursul nostru cu rezultate de pana acum. M-au convins ca ei sunt viitorul sigur al Jiboului. Au facut dovada ca cred in principiile social-democratie, stiu ca aceasta este optiunea pentru bunastare in comunitate si sunt pregatiti sa faca eforturi in numele acestui obiectiv.
Proiectele incheiate cu succes si care au adus plusuri importante pentru Jibou sunt dovada ca echipa noastra are expertiza sa implementeze proiectele pe care le avem in derulare si cele pe care le-am pregatit pentru finantare. Suntem pregatiti sa facem mai mult.
Multumesc, Jibou!
Ing. Dan Ghiurco, primarul Orașului Jibou

Comandat de Partidul Social Democrat Organizația Județeană Sălaj. Realizat de SC Monitorul de Salaj Media SRL. CMF 21240002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *