Mesajul secretarului de stat Bogdan Ilea la 30 de ani de la înființarea Curții de Apel Alba Iulia

Secretarul de stat în Justiție, Bogdan Ilea, a reprezentat Ministerul justiției la evenimentul -Memoria Curiae- ocazionat de aniversarea 30 de ani de la înființarea Curții de Apel Alba Iulia.

Cu această ocazie Secretarul de stat Bogdan Ilea a transmis salutul institutional al ministrei justiției-Alina Gorghiu si a reiterat angajamentul Ministerului Justiției de a sprijini investițiile în baza materială, astfel încât condițiile de muncă ale judecătorilor, grefierilor avocaților și finalmente condițiile oferite justițiabililor să crească în fiecare zi.

„Pe lângă investițiile din bugetul propriu Ministerul justiției asigură investiții atât din împrumuturi contractate cu Banca mondială cat și prin intermediul Companiei Națională de Investiții, în scurt timp urmând a fi inaugurate lucrări de mare anvergură în raza Curții de Apel Alba Iulia.

Așa cum am făcut-o și în urmă cu patru luni, la întâlnirea cu conducerea Curții de Apel Alba Iulia și cu președinții instanțelor arondate, acesteia, am reafirmat faptul că la nivel de management al instanței această curte de apel reprezintă un model de bune practici care a fost cultivat de toti presedintii cu care am avut ocazia sa colaboram.

La multi ani Curtii de apel Alba Iulia !”, transmite secretarul de stat în Justiție, av Bogdan Ilea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *