Micuțul Nicolas cu tumoare pe creier, are nevoie URGENTĂ de bani pentru un tratament în Germania

Nicolas – un băiețel de 5 anișori din satul Doh care are o problema mare de sanatate, o tumoare pe creier din cauza careia si-a pierdut vederea, are nevoie urgentă de un tratament în Germania, care ajunge la suma de aproximativ 140.000 euro.

Dacă Nicolas ajunge cât mai repde la clinica din Germani, există posibilitatea ca după tratament să-și recupereze vederea.

Cazul a ajuns în atentia primarului Vasile Lazăr, care a luat decizia de a o angaja la Primărie pe mama băiețelului bolnav în postul de asistent personal. Mai mult, primarul Lazăr se implică direct și le promite sprijin total acestei mamilii cu tot ce stă în puterea lui.

„Haideti sa fim cu totii alaturi de Nicolas ! Impreuna reusim ! Băiețelul face un tratament cu citostatice la Cluj și tratamente pentru a i se micșora tumoarea, pentru că este important ca la momentul cânt va ajunte în Germania, tumoarea să fie cât mai mică. Suntem alături de această familie și îi vom sprijinii financiar și de la bugetul local după aprobarea acestuia. E în firea mea să ajut sau să mă implic atunci când este nevoie, fie că vorbim de cazuri medicale cum este cazul micuțului Nicolas, fie că vorbim de persoane vârstnice. Să-l purtăm în rugăciunile noastre pe Nicolas”, declară primarul Vasile Lazăr. 

Daca doreste cineva sa ajute o poate face donand în conturile:

RO14RNCB0220012375520001 în LEI

2511A01012375520220 în EURO

Deschise la BCR Sucursa Simleu Silvaniei pe numele mamei TELE FLORICA CRINA.

„Multumim frumos DOAMNEI Loredana Moisi !!! 73.000 RON pentru Nicolas! Anul trecut pe vremea asta se strângeau bani pt Alex … am rămas plăcut surprinsă de mobilizarea oamenilor și de dorința de a-l ajuta și vă mulțumesc. Presupunând că membrii acestui grup fac deja parte din grupul făcut pt Alex, am preferat să scriu aici: o parte din banii strânși pt Alex (73.000 RON) au ajuns azi în contul mamei lui Nicolas, acea sumă fiind practic din partea voastră, a tuturor celor implicați în ajutorarea fratelui meu. În mod normal rugam un membru al familiei ajutate să posteze un mesaj pe grup în care să anunțe că banii au ajuns unde era nevoie de ei, dar de data asta, gândindu-mă că familia are alte griji în acest moment, mi-am permis să postez eu aici. Multă sănătate tututor!”, a transmis pe Facebook, primarul Comunei Măeriște, Vasile Lazăr. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *